MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
A biogáz

A biogáz

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Száz Magyar Falu Könyvesház

Kategóriák:

Környezetvédelem Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

284 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789637024306

tartalom:

"Az életszínvonal növekedése általában együtt jár az energiafogyasztás emelkedésével. Ugyanakkor a fosszilis energiaforrások alkalmazása egyrészt igen környezetszennyező, másrészt mivel kifogyóban van, egyre drágább. A megoldás kézenfekvő: fejleszteni, megismertetni és alkalmazni az adott helyen és gazdasági viszonyok között életképes, megújuló energiaforrások alkalmazását. Ez manapság már nemcsak gazdasági, hanem környezetvédelmi kérdés is. A biogáz előállításáról önálló, magyar nyelvű könyv több mint 10 éve nem jelent meg. A szerzők kötetükben olyan eljárást ajánlanak, amelynek alkalmazása jelenleg indokolatlanul alulmúlja a valós lehetőségeket. A legújabb ismeretek átadásán túl foglalkoznak a téma technológiai, mikrobiológiai és gazdasági jellemzőivel is. A biogáz-előállítás elterjedésének egyik legnagyobb akadálya a szakismeretek hiánya. Ennek elkerülése érdekében részletes technológiai leírások és irányszámok, beruházási és költség-fajlagosok találhatók a könyvben, olyan mélységig, hogy az olvasó hozzávetőlegesen képes legyen kiszámolni akár egy saját beruházás alapszámait is. Bemutatja továbbá a kapcsolódó hatályos jogszabályokat, támogatási lehetőségeket, valamint az EU-csatlakozás következményeit, elvárásait és az ottani helyzetet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!