MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
A világ helyzete 1987/88-ban. Adatok bolygónk jövőjéről

A világ helyzete 1987/88-ban. Adatok bolygónk jövőjéről

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Árkádia

Kategóriák:

Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633071267

tartalom:

˝A Worldwatch Institute-ot mint független közhasznú intézetet I975-ben alapították, székhelye Washington. Az intézet információkat szolgáltat a döntéshozóknak és az érdeklődő nyilvánosságnak a világgazdaság és az egyes ökológiai rendszerék összefüggéseiről. Az intézet kutatói globális szemszögből és interdiszciplináris keretek között követik és vizsgálják e folyamatokat. Több mint száz publikációban tárgyaltak ilyen témákat, e tanulmányokat más nyelvekre is lefordították. Az első, "A Föld állapotáról" című jelentés 1984-ben látott napvilágot az USA-ban. E publikáció azóta a téma egyik legfontosabb információforrásává vált. A jelen kötet a legfrissebb adatokat tárja a nyilvánosság elé, nyolc témakörre osztva fel korunk legégetőbb problémáit: a Föld túlnépesedését, az atomenergia felhasználását - különös tekintettel Csernobilra -, a környezetszennyezést, a hulladékok újrahasznosítását - hogy csak néhányat említsünk. A kilencedik fejezet összefoglaló helyzetképet ad, és egyben kísérletet tesz ésszerű megoldások kidolgozására.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!