MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Környezetbetegség - betegség ok nélkül?

: Környezetbetegség - betegség ok nélkül?

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Környezetvédelem Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635485131

tartalom:

"TKT - új tömegbetegség van terjedőben!" Vajon újabb rémhír csupán vagy valóban ismeretlen pusztító vírus fellépéséről van szó? A kérdésekre nemmel válaszolhatunk. A híradás nem vaklárma, de nincs járványveszély. A tény az, hogy napjainkban egyre gyakoribb egy új betegség fellépése: ez a TKT, a "többszörös kémiai túlérzékenység". Ez az ismeretlen eredetű kór még az orvosok számára is sok kérdőjelet rejteget. Általában megállapítható, hogy a többszörös kémiai túlérzékenység krónikus betegség, ami igen gondos odafigyelést igényel, és máról holnapra nem várható, hogy megtalálják az ellenszerét. A betegség egyre gyakrabban vezet munkaképtelenséghez, s ezért komoly szociális problémákat is eredményezhet. A nem mindenki számára elérhető költséges gyógykezelés hiányában a megbetegedett emberek képtelenekké válnak addig megszokott környezetükben élni és megszokott tevékenységüket folytatni, és többé nem képesek már fogyasztani az ivóvizet és a mindennapi élelmiszereket sem. A többszörös kémiai túlérzékenység betegségét az Egyesült Államokban már néhány éve tudományosan leírták, és "hivatalosan" is elismerték. Keletkezésében sem újabb vírus, sem eddig ismeretlen baktérium felléptével nem kell számolnunk. A környezetbetegség kialakulásának okát közvetlen környezetünkben kell keresnünk, innen a "környezetbetegség" megjelölés is. A növény- és állatvilágban már évtizedek óta ismert fajritkulás jelensége, úgy tűnik, kiterjed a teremtés koronája, az ember világára is. A károsodott környezet visszavág."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!