MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Fűtőberendezések kishőmérsékletű fűtőközeggel

: Fűtőberendezések kishőmérsékletű fűtőközeggel

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Környezetvédelem Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631048535

tartalom:

A legjobb út az épületek épületfizikai tulajdonságainak javítása és a hulladékhő, valamint a természetes környezet hőjének hasznosítása. Ezen energiaforrások hasznosítása egyértelműen elvezet a fűtőberendezésekben levő hőhordozó közeg hőmérsékletének csökkenéséhez, a kishőmérsékletű fűtőberendezésekhez. Ezek bevezetése nemcsak a fűtéstechnikai szakembereket, hanem a gép- és berendezéskészítőket is új megfontolásokra készteti. Elsősorban a műszakiak utóbbi csoportjának ajánlom könyvemet. A továbbiakban a "helyiségfűtés" fogalmán a helyiség levegőjének, a helyiséget határoló szerkezeti elemek belső felületének és a helyiségben levő bútorok hőmérsékletének - célszerű hőbevezetéssel való - fenntartását értjük. A helyiség használóinak környezete a termikus kölcsönhatások következtében nem szükségszerűen azonos hőmérsékletű. A szükséges hőmérsékletet a helyiséget használók hőfiziológiai igényei szabják meg, és csak kivételes esetekben a technológiai követelmények.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!