MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Szennyvíztisztítás

: Szennyvíztisztítás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Környezetvédelem Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A könyv a szennyvíztisztítás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik, elsősorban a gyakorlati szakemberek számára készült. Hasznos tanácsai főleg az üzemeltetők munkáját kívánják segíteni. A szerző ismerteti a városi szennyvíz keletkezését, kezelését, tisztítását. Foglalkozik a szennyvizek, tisztítótelepek és a felszíni, vizek ellenőrzésével (mennyiségmérés, mintavétel, kémiai vizsgálatok stb.), a tisztítótelepek tervezésének előmunkálataival, a szennyvíziszap értékesítéseinek lehetőségeivel, a tisztítótelepek üzemével. Külön kitér a tisztítótelepeken előforduló üzemi nehézségekre és azok megszüntetéséhez kapcsolódó előírásokra. Foglalkozik a szennyvíztisztítás néhány olyan problémájával is, amelyekkel újabban kell egyre fokozódó mértékben — számolnunk (pl. a detergensek okozta üzemi nehézségekkel).

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!