GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A közgazdaságtan alapjai

, : A közgazdaságtan alapjai

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1997

Kiadó:

Panem

Kategóriák:

Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Egyszerűbben

Terjedelem:

265 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635451601

tartalom:

Vannak esetek, amikor gyors és átfogó információkra van szükség egy-egy szakterületről. Ilyenkor kell leemelni a polcról az EGYSZERŰBBEN sorozat megfelelő kötetét, amelyből gyorsan és befogadásukat megkönnyítő szerkezetben olvashatók ki az ismeretek. Ezek segítségével aztán - ha még egyáltalán szükséges - könnyen továbbléphetünk. Mi a közgazdaságtan központi problémája? Mik a gazdasági folyamatok alapjai? Hogyan változik a nemzetközi gazdaság? Hogyan hat a gazdaság az üzleti döntésekre? Mi a monetáris és a fiskális politika? Mi történik, ha a kamatlábak emelkednek? Miért döntenek a kormányzatok különböző gazdaságpolitikák mellett? Mi az ECU? Mi az árfolyam-politika lényege? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ ebből a könyvből, megérthetjük a gazdasági folyamatokat, megismerhetjük többek között a nemzetközi kereskedelem működését, az Európai Monetáris Unió előnyeit és hátrányait, miközben rendszerezett áttekintést szerezhetünk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!