GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A leleplezett gazdaság. Miért gazdagok a gazdagok és szegények a szegénye - és miért nem lehet sohat tisztességes használt autót venni?

: A leleplezett gazdaság. Miért gazdagok a gazdagok és szegények a szegénye - és miért nem lehet sohat tisztességes használt autót venni?

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

295 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525971

tartalom:

˝Érezte már úgy, hogy lassan minden újságcikk mellé egy közgazdasági diplomát is mellékelni kellene? Hogy olyan fogalmak röpködnek a levegőben, mint nemzeti össztermék, szegmentálás, működőtőke-beáramlás, strukturális reform vagy éppen költségvetési hiány? Hogy ezek a fogalmak valójában mit jelentenek nekünk, milyen hatással vannak mindennapi életünkre, az bizony sokszor nem világos. De nem is kell ennyire messzire mennünk: vajon érdemes-e ingatlanügynök segítségét igénybe vennünk lakásvásárláskor, vagy lehet-e normális állapotú használt autót venni az autókereskedőktől? Ezek olyan kérdések, amelyekre létezik racionális válasz - a gazdasági élet működésének logikája, ha sokszor nem is egyértelműen láthatóan, de átszövi mindennapi életünket. Ez a logika nemcsak, hogy megérthető, hanem olyan izgalmas felfedezésekkel is kecsegtet, mint amilyeneket A leleplezett gazdaság szerzője, Tim Harford mutat be ebben a könyvben...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!