GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A munkaerő gazdaságtana

A munkaerő gazdaságtana

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Dinasztia Kiadó

Kategóriák:

Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

106 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A 90-es években jelentősen megváltozott agrárüzletágban dolgozók számos új kihívással találkoznak. A körvonalazódó jövőbeni teendőket is figyelembe véve ezek sora tovább bővül. A szakemberképzésnek is lépést kell tartania a változás folyamataival, ennek érdekében a termelést megalapozó ismeretek mellett jelentősen megnövekedett a gazdálkodás oktatásának - közöttük az agrárüzletágban is egyre nagyobb szereppel bíró, a termelés humán feltételeit biztosító emberi erőforrások racionális felhasználásának - jelentősége. A könyv megírásával a szerzők célja az volt, hogy ez utóbbiakról ismereteket nyújtsanak az agrár-felsőoktatás hallgatóinak és az agrárium gyakorló szakembereinek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!