GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
A munkapiac gazdaságtana I-II. kötet

: A munkapiac gazdaságtana I-II. kötet

Kiadás:

Pécs, 1999

Kiadó:

Janus Pannonius Egyetem

Kategóriák:

Közgazdaság Tankönyv Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p., 81 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A könyv elsősorban a JPTE humán menedzser, illetve személyügyi szervező képzésében részt vevő hallgatók számára készült, akik az oktatás célkitűzéseinek megfelelően részletesen foglalkoznak az emberi erőforrás - gazdálkodással. Ez az ismeretanyag a híd szerepét kívánja betölteni az általános elméleti /mikro- és makrogazdasági/ és az alkalmazott személyügyi, vállalati munkagazdálkodási módszerek között Ez a híd egy olyan tér fölött ível át, amely sajnos, a magyar felsőfokú képzésben és a gyakorlatban is kimeríti a szakadék fogalmát. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy az olyan elmélet, amelynek megállapításait semmi sem közvetíti a gyakorlathoz, s az olyan gyakorlat, amely nem épül elméletre, saját pozitív lehetőségeinek csak tört részét használja ki. Az egységes szemléletnek, egymásraépülésnek meg kell valósulnia az elméleti és az alkalmazott tárgyak oktatásában. A tantárgyaknak a tantervben megjelenő szükségszerű elkülönültsége nem eredményezheti a közvetített tudás elszigetelt tömbjeit a hallgatók fejében! Miként a híd is része az útnak, ugyanúgy a könyvben feldolgozandó - mező - ismeretek is részét képezik annak a /közgazdasági/ tudásnak, mely remélhetőleg majd hallgatóink felkészültségében hatékony munkavégzésében fejeződik ki. Ajánlható a könyv továbbá mindazoknak, akik - akárcsak minimális közgazdasági elméleti tudás birtokában értelmiségiként érdeklődnek a munkapiac, munkanélküliség, az emberi tőke gondolatköre, a foglalkoztatáspolitika, a munkanélküliség és infláció összefüggései, vagy a foglalkoztatás externális hatásai iránt.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!