GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Az örömteli szervezet. Szervezeti egészség, betegség, öröm - és a vezetés

Az örömteli szervezet. Szervezeti egészség, betegség, öröm - és a vezetés

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Közgazdaság Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963752536x

tartalom:

"A legtöbb ember azért dolgozik egy vállalatnál, intézménynél, szervezetben, hogy megéljen - s a munkahelyükkel kapcsolatban ritkán jut eszükbe az öröm, a boldogság. Az pedig talán még ennél is ritkább, hogy egy vezető arra gondoljon, vajon a munkatársai és beosztottjai örömöt találnak-e a munkájukban. Ez a remek könyv azonban azt állítja - és nem utolsó sorban: bizonyítja -, hogy az a szervezet erős igazán, amelynek munkatársai számára a munka örömöt jelent és igazi értékteremtésre készteti őket. A szerzők azt is állítják, hogy egy vállalatnak, vagy bármilyen szervezetnek először is egészségesnek kell lennie ahhoz, hogy örömtelivé válhasson. Az egészséges szervezet képes szembenézni a kérdésekkel, mielőtt azok krónikus problémává sűrűsödnének, valamint képes a növekedésre és fejlődésre. Lövey Imre és az indiai Manohar S. Nadkarni együttesen mintegy hatvan év, öt kontinensen szerzett szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Kidolgoztak egy átfogó, holisztikus keretet a szervezeti egészség és betegség jobb megértéséhez. Teljességgel újszerű módon elemzik a szervezeteket és hatékonyan segítenek abban, hogy az általuk javasolt eszközökkel a vezetők és a munkatársak örömteli, s ezért hatékony szervezetet hozzanak létre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!