GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Beruházási tanulmánytervek készítése és elemzése. Útmutató jövedelmező új vállalkozásokhoz

, : Beruházási tanulmánytervek készítése és elemzése. Útmutató jövedelmező új vállalkozásokhoz

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

347 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632210883

tartalom:

˝A két neves amerikai szakember a beruházások előkészítésének azokat a korszerű módszereit mutatja be, amelyeket a tőkésvállalatok többségében ma már általánosan használnak. Munkájuk messze kiemelkedik az ilyen módszereket tárgyaló könyvek közül, tudniillik a szerzők sajátosan a vállalkozás, illetve a vállalkozó szentszögéből elemzik a beruházások fejlesztésének egyes mozzanatait. Nagy érdemük, hogy megközelítésük kifejezetten gyakorlati: könnyen alkalmazható, viszonylag egyszerű módszereket ismertetnek. Az egyes témák főbb mondanivalóját folyamatábrákban foglalják össze, majd igen szemléletesen, részekre bontva visszatérnek a lényeges pontokhoz. Ezzel a megoldással áthidalják a szakkönyvek és a gyakorlati kézikönyvek között meglevő színvonalbeli különbséget. A könyv használatát nagymértékben megkönnyítik a közölt esettanulmányok is, amelyek lépésről lépésre nyomon követik a beruházás előkészítési folyamatát. Ezek közül különösen időszerű egy tipikus kisvállalat létrehozásához szükséges beruházási kalkulációk bemutatása.˝

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!