GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Dogbert vezetői kézikönyve ahogyan azt Scott Adams híven legyezte

: Dogbert vezetői kézikönyve ahogyan azt Scott Adams híven legyezte

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

SHL Hungary Kft.

Kategóriák:

Közgazdaság Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630362325

tartalom:

Scott Adams, a 90-es évek legjelentősebb gondolkodója, állandó szerzőtársával Dogbert-tel együtt új bibliával ajándékozta meg a menedzsereket. Dogobert szigorúan titkos vezetői kézikönyvéből minden fönök és fönkjelölt gyorsan elsajátíthatja azokat a piszkos kis trükköket, amelyek segítségével könnyedén sárba tiporhatja, éhezésbe és őrületbe kergetheti beosztottait, magát pedig a legtehetségesebb és leghatékonyabb vezető színében tüntetheti fel. A szerző - olvasótáborának szellemi képességeit messzemenően figyelembe véve - sorra veszi a vezetés minden fontosabb kérdést a faxmasinák működéséttől a vállalati leépítések módszertanáig bezárólag. A VEZETÉS TÍZ ALAPSZABÁLYA: - Mindig igazad van, még ha hülye is vagy. - A tér és idő fizikai törvényei azért vannak, hogy megszegd őket. - Nem az a probléma, hogy kevés az erőforrás, hanem hogy kevés az értekezlet. - Ha bizonytalan vagy, kérj jelentéseket. - Ha beszélsz, kommunikálsz. - A rossz munkamorált a beosztottak jellemhibái okozzák. - Amit tíz ember tíz nap alatt tud elvégezni., azt egy ember egy nap alatt is elvégzi. - Csapatmunka az, amikor mások dolgoznak helyetted. - A betegség az alkalmazottak lustaságának egyik tipikus megnyílvánulása. - A megalázás az elisrnerés egyik formája, és minden alkalmazott elismerésre vágyik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!