GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Kotler a marketingről. Jönni, látni, győzni - a piacon

: Kotler a marketingről. Jönni, látni, győzni - a piacon

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635305907

tartalom:

˝Phillip Kotler neve a korszerű marketing szinonimája. Könyvei 20 nyelven, 58 országban jelentek meg, és több, mint 3 millió példányban keltek el. A világszerte nagy sikert aratott előadásain alapuló, Kotler a marketingről - Jönni, látni, győzni a piacon című könyve az ezredforduló marketingjének régóta várt, lényegre törő összefoglalása. Kotler gondos útmutatása a verseny felgyorsulása és globális kiszélesedése, valamint az internet korában is megbízható eszköz ahhoz, hogy a marketingszakemberek biztos alapokra helyezzék elméleti és gyakorlati tudásukat. Kötetünk a legújabb problémakörök - adatbázis-marketing, csúcstechnikai, piac-, kapcsolatmarketing, globálmarketing, internet-marketing - tömör összefoglalását tartalmazza. És persze Kotler megszívlelendő tanácsait, amelyeket az elmúlt évek tapasztalataiból olyan sikeres cégek tanácsadójaként szűrt le, mint az AT & T, a General Electric, a Ford, az IBM, a Michelin, a Merck és a DuPont. Ha marketingstratégiája csődöt mond, Kotler gondolatai bizonyára Önnek is szolgálnak majd mentő ötletekkel! Töltsön néhány órát a világ leghíresebb marketingszakértőjével, és javítsa marketingteljesítményét már holnap.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!