GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Vállalatgazdaságtan

: Vállalatgazdaságtan

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Aula Kiadó

Kategóriák:

Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

586 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639078379

tartalom:

Könyvünk célja, hogy átfogó képet adjon a vállalatról, tárgyalja működésének elvi alapjait, s megadja ezek magyarázatát. A vállalatok sokfélesége és tevékenységük összetett volta következtében szükséges, hogy a vállalat-gazdaságtan sokoldalúan, főbb tudományterület oldaláról közelítsen vizsgálata tárgyához: a közgazdász, a mérnők, a jogász, a szociológus éppúgy talál benne ismerős gondolatmeneteket és új információkat, minta politológus, a pszichológus vagy a történész. A sokoldalú megközelítésen belül a fő vonalat az jelenti, hogy a vállalatot és működését a felső vezetés nézőpontjából mutatja be a könyv. A vállalat az üzleti élet alapvető, a gyakorló vezető működési terepeként jelenik meg. Felhívjuk a figyelmet azokra az összefüggésekre, amelyek tevékenységének fő mozgató rugóit, környezetével való kapcsolatát jellemzik - majd a stratégia keretébe ágyazva megvizsgáljuk magatartásának összetevőit, tevékenységi funkcióit. Elemezzük azokat a napjaink világgazdaságában észlelhető folyamatokat, amelyek már a jövőbeni fejlődés irányait jelölik ki. A tankönyvet elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatóknak ajánljuk, de gyakorló vezetők is hasznos gondolatmeneteket, szempontokat találhatnak benne.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!