SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
A fehér házi kapcsolat

: A fehér házi kapcsolat

Kiadás:

Pécs, 1999

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

New York: Késő éjszaka, szakadó eső, egy hatvan év körüli elegáns hölgy áll a kapualjban, táskájában egy pisztoly, várja, hogy a szenátor hazaérjen. Washington, D. C.: Blake Johnson, a Fehér Ház "Alagsor" nevű ügyosztálya vezetőjének íróasztalán megszólal a telefon. Az elnök azonnal látni akarja. London: A miniszterelnöknek Sean Dillon, az egykori terrorista jár a fejében, aki most a leghatékonyabb, bizalmas munkatársa. "Dilonnak kell megtennie. Más szóba sem jöhet." Valaki sorra kivégzi az "Írország Fiai" szervezet tagjait. Ez önmagában még nem lenne végzetes, de a következmények komolyabbak, mint azt bárki is gondolná. Ezek az akciók ugyanis egy sokkal nagyobb válsághoz vezetnek: két kormány bukásához és az ír békefolyamat teljes kudarcához. Egy dologban az államfők egyetértenek: Dillonnak és Johnsonnak meg kell állítania az orgyilkost, méghozzá gyorsan, feltűnés nélkül, még mielőtt teljesen elszabadul a pokol... Ám lehet, hogy máris elkéstek? A manhattani éjszakában egy ősz hajú hölgy mosolyogva megigazítja a kalapját, és kilép az esőbe. "Négy megvan" mondja magában. "Már csak három van hátra."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!