SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
A Jeruzsálem-gyémánt

: A Jeruzsálem-gyémánt

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

357 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630763796

tartalom:

˝Kétezer-ötszáz évvel ezelőtt néhány jeruzsálemi férfi fontos kegytárgyakat, lop el a Templomból hogy ne válhassanak a hatalmas sereggel közéledő Nabukodonozor katonáinak prédájává. Az értékes tárgyakat elássák, egy írnok rézlemezre vési a rejtekek találós kérdés formájában megfogalmazott leírását. A kegytárgyakkal együtt aranytömböket, drágaköveket is elrejtenek, hogy később legyen miből újjáépíteni a Templomot. Ez utóbbiak között van az a hatalmás-gyémánt, mely a továbbiakban évszázadokat tölt arab uralkodók és keresztény egyházfők-tulajdonában, s, mindeközben ugyanannak a zsidó családnak az egymást követő nemzedékei csiszolják szabályos alakúra, helyezik a papai fejdísz aranyfoglalatába, s birtokolják is hosszabb-rövidebb ideig. Aztán a huszadik század végén híre megy, hogy valaki megtalálta és eladásra kínálja a csodakövet. A Vatikántól az izraeli állomon át mindenki versenybe száll a megszerzéséért, Nemkülönben Harry Hopeman, annak a bizonyos zsidó családnak a leszármazottja, aki elindul, hogy a Föld túlsó felén megkeresse azt, amiről meglepő dolgok derülnek ki nem várt fordulattal...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!