SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
A pesti ezüstfokos és egyéb történetek

: A pesti ezüstfokos és egyéb történetek

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Eri Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

87 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638090774

tartalom:

"1861. december 3-án dr. Horváth Zoltánt, az összehasonlító bonctan rendes tanárát a pesti egyetemen s az embertani múzeum őrét, egy kődobásnyira az egyetemi épület bejárójától, kegyetlen és erőszakos módon meggyilkolták. Eltekintve az áldozat előkelő társadalmi helyzetétől, s attól, hogy a tanár úgy a hallgatók, mint a város lakossága körében nagy népszerűségnek örvendett, egyéb körülmények is nagyon felizgatták a közönség érdeklődését, s egész Magyarországon és Ausztriában is általános figyelmet keltettek e gyilkosság iránt. Az Esti Hírmondó másnapi száma cikket írt az ügyről, melyet az érdeklődőknek még ma is érdemes olvasniok, s amelyből alább közlök néhány részt; ezek röviden összefoglalják a bűneset adatait, s azokat a sajátságos körülményeket, melyek a magyar rendőrséget zavarba ejtették."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!