SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
A rágógumis kishölgy

: A rágógumis kishölgy

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Albatrosz Könyvek

Terjedelem:

174 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632712854

tartalom:

"A lány hanyatt feküdt, haja az arcába hullt, egyik karja kinyújtva a teste mellett, a másik a mellén. A folyosó halovány fényében mintha alig észrevehetően lélegzett volna. Narancssárga kis rakott ruhája fedetlenül hagyta telt karját, fölcsúszott a combjára, kis darabon a bugyija is kilátszott. Meg akarta érinteni a lányt, keze megállt fölötte a levegőben, s egészen közel hajolva a füléhez, halkan szólította: - Carine... Leheletétől meglebbent néhány hajszál. Azt hitte, a kislány fölébred. Még kétszer-háromszor szólongatta, ideges ujjal félresimította arcából a szőke tincseket, majd hirtelen fölegyenesedett. - Úristen... A lány halott volt." S Nicolas Casani, aki csak pár napja szabadult a börtönből, ahol éveket töltött meggondolatlan bántalmazásból származó gyilkosság miatt, ismét a rendőrség érdeklődésének középpontjába kerül. Bezárt lakásában holtan találja a szomszéd kislányt. A rendőrség nyomozni kezd, hogy a képtelen ügy szálait kibogozza, Casano magánnyomozásra kényszerül, hogy ártatlanságát bebizonyítsa...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!