SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
Az ötödik evangélium

: Az ötödik evangélium

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

K.u.K. Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

323 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Amikor a szép és fiatal Anne váratlanul megözvegyül, még nem sejti, hogy "ördögi" terv közepén találja magát, amelyben mindenki kettős játékot űz. A haláleset után tudja meg, hogy a műgyűjtő férjnek egy szenzációs régészeti lelet, egy kopt pergamen fénymásolata volt a birtokában, amelyért egyesek vagyonokat fizetnének. Anne maga is nyomozni kezd. Kiderül, hogy az írás egy bizonyos "ötödik evangélium", amely napvilágra kerülve romba döntheti az egész egyházat. Megindul a versenyfutás Róma tudós szerzetesei és két titokzatos alvilági csoport között, céljuk, hogy a lelet segítségével sárba tiporják az egyházat... Ki lehetett a régi irat szerzője? A hátborzongatóan izgalmas régészeti-vallási thrillerben senki sem az, aminek látszik. E zseniális kitaláció ugyanakkor olyan hitelesnek tetszik, hogy egy teológus-hallgató megszakította miatta a tanulmányait. Egy magas rangú egyházi személyiség szerint "ha még létezne inkvizíció, Vanderberg biztosan a máglyán végezné"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!