SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
Gyilkos kézirat

: Gyilkos kézirat

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630750783

tartalom:

"Három hónappal ezelőttig sem elmémben, sem szívemben nem találtam olyasmit, ami arra mutatott, hogy potenciális gyilkos vagyok. Azt hittem, ismerem magam annyira, mint a legtöbb embertársam. De attól a pillanattól kezdve, teljesen megváltoztam. A változás nem annyira a tudatom felszínén következett be, inkább a lelkem legmélyén. Ha egyáltalán ésszerű kategóriákba lehet sorolni a tudatalatti működését, az enyém, azt hiszem a következőképpen alakult: a) hidegvérrel meggyilkoltam egy embert, b) tisztességes, humánus lény vagyok, mint a legtöbb ember, semmiképpen sem elvetemült vagy züllött alak, ennélfogva, c) a gyilkossággal szembeni hagyományos állásfoglalás érvénytelen és erkölcstelen." Megfellebbezhetetlen-e a gyilkos véleménye? Nero Wolfe, a kövér és nagyszerű orchideatenyésztő magánnyomozó hagyná magát meggyőzni, hogy "a gyilkossággal szembeni hagyományos állásfoglalás érvénytelen és erkölcstelen"? Aligha. A tőle megszokott módon, karosszékben üldögélve, a pimasz, ám vasöklű Archie Goodwin segítségével "ered" a bűnös után.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!