ANTIK-VARIA / Ponyva kategória termékei
Gyilkosság Miami előtt. A floridai rendőrség 412. számú percsomója

: Gyilkosság Miami előtt. A floridai rendőrség 412. számú percsomója

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Palladis Rt.

Kategóriák:

Ponyva Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

130 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Örömmel tesszük a nagyközönség elé ezt a kötetet, amellyel, meggyőződésünk szerint, új korszakot nyitottunk a bűnügyi regények irodalmában. A boríték két lapja között kábelsürgönyöket, kézírásos okmányokat, rendőri jelentéseket, a bűnügyi nyilvántartóból vett kivonatokat talál az olvasó, sőt a bűnjelek fotográfiáit is. Mindez abban a pontos időrendben sorakozik a kötetben, ahogy a rendőrfőnökség megkapta. A bűntény rejtélyének részletei ugyanabban a sorrendben elevenednek meg az olvasó előtt, ahogy azokat a nyomozó detektív kibogozza. Mire a nyomozást vezető detektív ötödik jelentésének végére ér, kezében tartja a bűntény minden szálát és a bűnös kilétének minden fölfedhető bizonyítékát. Mégis kénytelen bevallani, hogy a rejtélyt megoldani nem tudja. Ekkor parancsot kap a gyilkos letartóztatására fölöttesétől, aki maga az eset szereplőinek egyikét sem látta, ám megtalálja a rejtély megoldását, azoknak a bizonyítékoknak alapján, melyeket az iratcsomóban talált - abban az iratcsomóban, melyet mi most változatlan formájában az olvasó elé teszünk. Ezután már csak a gyilkos beismerő vallomása következik...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!