SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
Tű a szénakazalban

: Tű a szénakazalban

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Merényi Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

341 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Godliman és Bloggs egymással szemközt ült egy fa asztalnál a régi Scotland Yard irattárában. Godliman odalökte az aktát Bloggs elé, az asztal másik oldalára. - - Azt hiszem, ez az. - Bloggs átfutotta az aktát, s csak ennyit mondott: - - A stileto! - Az aláírások ellenében kivették az aktát, és gyalog tették meg a rövid utat a hadügyminisztériumig. Amikor visszatértek Godliman szobájába, egy megfejtett üzenet hevert a professzor íróasztalán. Godliman automatikusan elolvasta, aztán izgatottan az asztalra csapott: - - Ő az! - Bloggs is elolvasta az üzenetet: - - Utasítást megkaptam. Üdvözlöm Willit. - - Emlékszik rá? - kérdezte Godliman. - Die Nadel! - - Igen - felelte habozva Bloggs. - A Tű. Csak nem nagyon látom az összefüggést. - Gondolkozzon! Gondolkozzon csak! A stileto olyan, mint a tű. Egy és ugyanaz az ember ölte meg Mrs. Gardent, és adta le 1940-ben azokat az üzeneteket, amelyeket nem sikerült bemérnünk. És ő találkozott Blodie-val is..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!