SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
A vendégfogadó

: A vendégfogadó

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

229 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az író mesterien támasztja fel a Chagall képeiről ismert sajátos, gazdag rétegződésű, immár elsüllyedt, elpusztított világot. A vendégfogadó szimbólummá válik. "A vendégfogadó helyett vegyük az egész várost, vagy az egész világot, két ember helyett pedig az egész községet, vagy akár az egész életet" - modja a regény hőse, az öreg fogadós, az örök kételkedő, aki jámbor is, bűnös is. "Mit érne a világ, ha az emberi vadság nem fogyatkozna? Mit érne a világ, ha az ember nem lenne bölcsebb minden évszázaddal?" - vallja, és a káosz közepette - amikor ég a város, megtelik a vendégfogadó menekülőkkel, ártatlanul meghal a két rokonszenves szerelmes, és sokan vallási rajongásban fordulnak el a valóságtól, ő habozás nélkül kiáll az ártatlanokért..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!