SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
Fumarola

: Fumarola

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1972

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Idegen férfi érkezik Upánia földjére. Üzleti ügyben jött: vízilovakat szeretne vásárolni egy állatkert számára. Szándéka elé azonban különösnél különösebb akadályok tornyosulnak.
„A groteszk elbeszéléseket a reggeli tornához lehet hasonlítani: aki akarja, gyakorolja. Persze a fejével” – mondja írásairól Stanislaw Zielinski.
S valóban, alaposan megdolgoztatja olvasóit, megmozgatja a gondolkodás, a fantázia teljes izomrendszerét, meghökkentő helyzetek elé állítja a képzeletet. rövid tréning után azonban frappáns, újszerű olvasói élvezettel örvendeztet meg.
A bájos, telt keblű Fumarola őrmester köré szőtt történetek a groteszk humor jegyében íródtak. Úgy érezzük, hogy tótágast álló világba kerültünk, ahol minden csupa egzotikum. De az egzotikus, furcsa maszk mögül, mégis, mintha a mi arcvonásaink sejlenének át. 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!