SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
Jokohama

: Jokohama

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Furcsa, szabálytalan személyiség a regény hősnője, ez a középkorú,amerikai asszony, aki úgy érzi, negyvenedik életévén túl találta meg igazi hivatását, a pantomimművészetet. S mivel elege van mindabból, amit a nyugati civilizáció nyújthat neki, elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, el kell jutnia Japánba. Az emberekbe vetett határtalan bizalommal indul útnak, pénze viszont nemigen van, s hogy földünkön a nagyobb szabású helyváltoztatáshoz vízumok is kellenek, eszébe se jut. Mi sem éri váratlanabbul, mint mikor leszállítják a vonatról a lengyel határon, s pénz, vízum, iratok nélkül egy ismeretlen ország ismeretlen városában találja magát
Milyennek látja a mai Varsót? Jobbak-e az emberek itt, mifelénk, akad-e, aki pártját fogja? Eléri-e valamiképpen úticélját, megkapja-e azt, amiért elindult? Erről szól ez a könyv, Józef Hen lengyel író alkotása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!