SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
Sivatagon és vadonban

: Sivatagon és vadonban

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Göncöl Kiadó

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637875409

tartalom:

"A Sivatagon és vadonban gyermekeink iránti szeretetemből és úti emlékeimből született meg" - vallotta könyvéről Sienkiewicz, a lengyel irodalom klasszikusa, akit történelmi regényeiről ismer az egész világ. A "Quo vadis? című művéért Nobel-díjat kapott író idős korában visszafordult ifjúsága kalandos álmodozásaihoz, s elevenen rajzolta meg kamasz hőse, Stas alakját, aki irigyelt példaképe lehet minden fiúnak. Okos, bátor, jó megfigyelő, ismeri a természet titkait, higgadt, de merész, ha kell, és lovagiasan védelmezi törékeny kis barátnőjét, Nelt. Miközben végigizguljuk a két gyerek viszontagságos kalandjait, s velük együtt átéljük rabságuk, szökésük, vándorlásuk megpróbáltatásait, megismerjük a csodás Afrika különös tájait, a bennszülöttek életét, szokásait is. A fordulatos, képzeletet megragadó, megkapó szépségű történetet elsősorban a tíz-tizenhárom éves lányoknak és fiúknak ajánljuk, és azoknak az idősebbeknek, akiknek valaha kedves olvasmánya volt ez a könyv.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!