SZÉPIRODALOM / Lengyel irodalom kategória termékei
Tájfun

: Tájfun

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Lengyel irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

123 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Joseph Conrad életművében a halhatatlan nagyregények, a Lord Jim és a Nostromo mellett előkelő helye van a Tájfun című kis remekműnek. A természet haragjával szembeszállni kényszerülő, esendő átlagemberek harca példázat is egyben: A küzdelem csak úgy hozhat sikert, ha a hajó "kis társadalma" összefog, egyesíti addig szétfogácsolt erőit. Az "ostoba" kapitány, az előítéletekkel, gátlásokkal küszködő elsőtiszt, a szófukar főgépész, a mogorva másodgépész s a többiek összetartása és gigászi munkája: a "nagy társadalom" erejének szimbóluma. S a próbatétel nemes emberséget is szül: MacWhirr kapitány, aki először nem hajlandó "utasoknak" nevezni a "hajórakomány" kulit, a történet végén a leghumánusabb megoldást választja számukra.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!