TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Mai Enciklopédia

Mai Enciklopédia

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Liber

Kategóriák:

Lexikon Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

479 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Mai Enciklopédia célja tájékoztatni a művelt magyar olvasót azokról a kérdésekről, amelyek ma világszerte foglalkoztatják az elméket. E kérdések elméleti megfogalmazásukban természetesen nem mai keletűek. Ezért az Enciklopédia alapanyaga a társadalomtudományi ismeretek rövid, szótárszerű foglalalta. E minőségben nem törekszik és természetesen nem is törekedhetett teljességre. Céja csupán az, hogy megadja azt az alapvető elméleti tájékoztatást, amely nélkül napjaink halmozódó problémái önmagukban aligha érthetők meg. Az Enciklopédia szerkesztőségének meggyőződése, hogy erre a tájékoztatásra az időszerű ismeretközlés mellett is szükség van s reméli, hogy ilyirányú munkájával a nemzeti lelkiismeretvizsgálat fontos feladatát teljesíti. A szerkesztőség arra törekedett, hogy az olvasó az egyes cikkek összetartozása során átfogó tájékozódásra tehessen szert. Ezt a célt szolgálják az egyes elvi jelentőségű címszavak bőséges utalásai más címszavakra. Úgy szerkesztettük meg ezeket az utalásokat, hogy összefüggésükben az egyes témakörökről az olvasó az egymással szoros vonatkozásban lévő cikkek révén rendszeres tájékoztatást kapjon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!