TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Műszaki lexikon I-IV. kötet

Műszaki lexikon I-IV. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Lexikon Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

4 db.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Korunkban páratlanul rohamos fejlődést tapasztalunk a műszaki tudományok és a technika területén. Magyarországon 1928-ban jelent meg utoljára Műszaki Lexikon, a most megjelenő mű tehát negyven esztendő eredményeivel gazdagodva elégíti ki majd a szakemberek és érdeklődők jogos igényét. 27-30 ezer címszót és mintegy 6 ezer ábrát tartalmaz, anyaga a műszaki élet valamennyi szakterületét felöleli, a haditechnika kivételével. A lexikon hasznosságát biztosítja, hogy nemcsak a technika iránt érdeklődőknek nyújt tájékoztatást minden területen, hanem a felsőfokú műszaki képzettségű szakembereknek is a saját szakterületüktől távolabb eső műszaki kérdésekben. Az érdeklődők széles körére való tekintettel a Műszaki Lexikonban közölt tudnivalók túlnyomó részét a középiskolai szintnek megfelelő matematikai és fizikai tudással is meg lehet érteni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!