TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Névvel jelölt szindrómák

: Névvel jelölt szindrómák

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Lexikon Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

349 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630567385

tartalom:

˝Az 1986-ban megjelent könyv nagy sikerű fogadtatása indokolttá tett egy második kiadást, melyben helyet kaptak a szakmában azóta elterjedt újabb szindrómák, valamint pszichológiai kifejezések és kórszövettani alapfogalmak. Így jelentősen kibővült az eredeti címszóanyag, számuk most csaknem 2000. A névvel jelölt szindrómákat többségükben a betegség-vagy tünet-együttest felismerő vagy azt elsőként leíró tudósokról, orvosokról nevezték el, de létezik olyan szindróma is, ahol a névadó egy történelmi vagy irodalmi személy, az elnevezés földrajzi fogalmat takar, avagy egy állat nevét viseli. Rendkívül hasznos a kötet szerves részét képező két mutató. A 23 szakágra bontott csoportosításból az olvasó azonnal kiválaszthatja az őt leginkább érdeklő témakört, és ehhez külön segítséget nyújt, hogy a rokon- vagy határterületek esetében egy-egy címszó több helyen is megtalálható. A második névmutató alfabetikus jegyzék azon szerzőkről vagy egyéb névadókról, akik a világszerte különböző módon használt szindróma-elnevezések következtében nem az első helyen szerepelnek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!