TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Ragasztástechnikai minilexikon

: Ragasztástechnikai minilexikon

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Lexikon Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

417 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631049256

tartalom:

Ragasztókat már több évtizede alkalmaznak a különböző iparágakban. A huzamosabb ipari alkalmazás természetes következménye, hogy ugyanannak a tulajdonságnak vagy műveletnek a jelölésére különböző szakkifejezések születtek az egyes üzemekben, másrészt ugyanazt a szakkifejezést különböző értelemben használják a szakemberek. Az sem ritka eset, hogy a használatban elterjedt szakkifejezésekhez csak bizonytalan, homályos elképzelések kapcsolódnak.
A kialakult helyzet szükségessé tette egy olyan könyv kiadását, amelynek elsődleges célja a már elterjedt ragasztástechnikai fogalmak egyértelmű meghatározása és ahol szükséges, új elnevezések bevezetése.
A minilexikon e szempontoknak megfelelően tisztázza a legfontosabb ragasztástechnikai fogalmakat és útmutatást ad a különböző ragasztótípusok tulajdonságainak, a különféle anyagfajták ragaszthatóságának, felületkezelésének és a legelterjedtebb bel- és külföldi kereskedelmi termékeknek a megismeréséhez.
A ragasztástechnika fogalomkörébe, jellegéből adódóan, több tudomány- és iparág kifejezései tartoznak, ezek közül e könyv célkitűzésének megfelelően válogattam össze a címszavakat.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!