TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Zenei lexikon. I-III. kötet

, : Zenei lexikon. I-III. kötet

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Lexikon Zene Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

687 p., 726 p., 767 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Szabolcsi Bence és Tóth Aladár Zenei Lexikona harminc-harmincöt éve valóságos eseménye volt a magyar zenei életnek. A szerkesztőmunka dandárját végző Szabolcsi Bence kiváló zenetudósunk átfogó anyagismerete és odaadó munkája, Tóth Aladár virtuóz stílusművészete, és nem utolsósorban a kiadó: Győző Andor áldozatkészsége ebben a haladó szellemű munkában a magyar zenei lexikográfia klasszikus alkotásával ajándékozta meg a magyar kulturális életet. A zenei lexikon az első kiadás közel 14000 címszavával, esszéméretű hatalmas tanulmányaival (többek közt a magyar zenéről és népzenéről, a legfontosabb műfajokról, az egyes muzsikusnemzetek zenéjéről; továbbá Beethovenről, Mozartról stb.) egyetlen hatalmas nekifutással, kivételesen magas szinten, szinte egymagában pótolta a magyar nyelvű zeneirodalom sok évtizedes elmaradását."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!