SPORT ÉS PASSZIÓ / Ló, lótenyésztés kategória termékei
A lovaglás alapjai

: A lovaglás alapjai

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazda Kiadó

Kategóriák:

Ló, lótenyésztés Sport Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

176 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632324080

tartalom:

"A lovaglásról könyvet rendszerint olyan emberek írnak idős korukban, akik szinte a lóval együtt nőttek fel, akiknek az egész lovaglás magától értetődő, természetes dolog. Ezért a kezdő lovas számára fölmerülő buktatókat, az esetleges félelem okait észre sem veszik. A szerző felnőtt emberként talált rá lovaglószenvedélyére, és friss élményként maradtak meg benne az ismerkedés gondjai, örömei, kérdései. Ezekre kereste a választ a szakirodalomban, s gyakorló szakemberek körében. A könyv Lóra szállás előtt c. része a ló származásával, fajtáival, rövid történetével, a lovak ismertetőjegyeivel, a lovaglószerszámokkal, a kantározással, a nyergeléssel ismerteti meg az olvasót. Az Először lovon c. rész, a lóra szállás és leszállás, az ülés, a futószárazás és a járómódok ismereteit foglalja össze. Az Önálló lovaglás c. részben a ló engedetlenségének okait, a lovardában és a terepen lovaglás, a ló indításának és megállításának, a lépésben, ügetésben és a vágtában lovaglás módját tárgyalja. A ló idomítása c. részben a nyers betanítás, a fordulatok és más különleges mozgásmódok, valamint az ugrás betanításának módszerét mutatja be. A remek stílusú könyvet minden kezdő lovasnak ajánljuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!