SPORT ÉS PASSZIÓ / Ló, lótenyésztés kategória termékei
A magyar állattenyésztés nagyjai 1741-2003

A magyar állattenyésztés nagyjai 1741-2003

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Agroinform

Kategóriák:

Ló, lótenyésztés Művelődéstörténet Állattartás, állattenyésztés Angol nyelv Német nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar, Német

Terjedelem:

238 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635027974

tartalom:

"A könyvben azokat a személyiségeket ismerheti meg az olvasó, akik a magyar állattenyésztés alapjait lerakták, s több mint két évszázadon át egyengették, tették járhatóvá az útját az állatgenetika jelen alkalmazásáig s a jövőt idéző biotechnológia megértéséig és műveléséig. A bemutatott személyiségek életművén, alkotásán keresztül az állattenyésztés, állattartás, állatszaporítás, tartási- és takarmányozási stb. körülmények folyamatos fejlődését, a XX. század második felében pedig az új, nagy hozamú szarvasmarha, sertés és baromfitípusok kifejlesztését ismerhetjük meg. A jelen és a jövő számára tanulságos a könyv azért is, mert abban a döntéshozók, a nemzetközileg ismert tudósok a tudományos iskolák vezetői, az akadémikusok a kiváló gazdasági vezetőkkel elválaszthatatlanul együtt szerepelnek, akik mindnyájan felismerték és elismerték hogy a tudomány - általában objektív - eredményei a helyes döntések alapjául szolgálhatnak, és azt is, hogy a tudomány fejlődését a gyakorlat meghatározó módon ösztönzi. A tudományos felfedezések a genetikában is a gyakorlat szükségszerűségeiből fakadtak, amiként ma a biotechnológia fejlődését is ezek ösztönzik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!