SPORT ÉS PASSZIÓ / Ló, lótenyésztés kategória termékei
Az angol telivér Magyarországon

: Az angol telivér Magyarországon

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Ló, lótenyésztés Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

204 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632342925

tartalom:

"A hazánkban tenyésztett lófajtákat ismertető sorozat új tagja eltér az eddigi kötetektől. Az angol telivér világszerte elterjedt, és hazai tenyésztésünk hírnevét is olyan lovak öregbítik, mint a soha le nem győzött Kincsem, vagy az elmúlt évtizedek nagy "híressége", Imperiál. A kötetből megismerhetjük a fajta kialakulását, elterjedését, a hazai tenyészeteket, s a versenyzésen keresztül, legkiválóbb lovainkat is. A világ versenypályáin futó minden egyes angol telivér több évszázados, célszerű tenyésztői munka eredménye, s mindegyikük származása visszavezethető az 1680-1724 között született három "ősménre" és e korszak ún. "királyi kancái"-ra. A nagyközönség előtt is ismert, több millió dolláros értékű versenylovak, tenyészállatok zömmel angol telivérek. A legtöbb lófajta kialakításában, vérfrissítésben jelentős szerepet játszanak, sőt, a legeredményesebb sportlovak is közülük kerülnek ki, vagy legalábbis telivérek leszármazottjai. Ezért a kötetet nemcsak a tenyésztési és versenyzési szakembereknek, hanem a sportkedvelő közönségnek is ajánljuk."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!