EZOTERIKA / Mágia kategória termékei
A mágia története

: A mágia története

Kiadás:

h. n., 2000

Kiadó:

Szukits Könyvkiadó

Kategóriák:

Mágia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639278653

tartalom:

Már a Biblia is óvatosságra int tehát a mágiával kapcsolatban. Mindig akadtak azonban olyanok, akik a tiltott gyümölcs - a Tudás - után kutattak, ám a lét másik oldalát megtapasztalni így is csak keveseknek sikerülhetett. Aki azonban a dolgok mögött rejlő titokzatos erők működését kívánja mégis megismerni, bátran lapozza fel Röck Gyula könyvét. S ha nem is kap minden kérdésére kielégítő választ, olyan új ismeretek birtokába juthat, amelyek továbblendíthetik az úton, és egy eddig rejtett tartományba vezetik. A halottidézésről, a bűbájosságról és az igézésről olvasva könnyen beláthatjuk, hogy ezek az általában félelmetesnek tartott dolgok valójában segítenek abban, hogy jobban megismerhessük a mindannyiunkat körülvevő világot és akár a jövőt...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!