SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Quo vadis, Thalia?

: Quo vadis, Thalia?

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet Színház

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kozmosz könyvek

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632117026

tartalom:

˝Sándor Iván, a regény- és esszéíró, három évtizede él - szerkesztőként, kritikusként is - színházi életünk hétköznapjaiban; témáihoz itt elsősorban szépíróként közelít, és Quo vadis, Thalia? című könyvének varázsát éppen ez adja. Sándor Iván könyvének egyik hőse ő maga: a szépíró, aki kis Trabantjában, egy görögországi utazás során, az európai kultúra bölcsője felé haladva, vívódva-vitatkozva jut el a közép-európai gondolkodó számára nélkülözhetetlen alapigazságokig. Sándor Iván útitársainak, legyen az Bulgakov, Miller, Sarkadi Imre, Beckett vagy Füst Milán, Latinovits vagy Őze Lajos, méltó szellemi partnere tud lenni, és azzá képes tenni az olvasót is. Mi indult el, mi érlelődött, mi tetőzött be ebben az időszakban, miféle válságok jellemezték ezt a korszakot? Miközben elemzését adja egy színháztörténeti korszaknak, színházi kultúránk századunk utolsó harmadában felmerült problémáit is meghatározza.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!