SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A 111-es

: A 111-es

Kiadás:

Budapest, 1920

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Egy dúsgazdag orvos egyetlen, léha fia eltékozolja teljes örökségét, s elhatározza, hogy öngyilkos lesz. Tette végrehajtása előtt számba veszi összes emlékeit, számba veszi értelmetlen, tartalmatlan múltját; senkit se szeretett, senki se szerette - azaz egyszer mégis, valaki... egy egyszerű, idegenből ideszakadt táncosnő, Olga. Úgy, ahogy beröppent életébe, úgy is tűnt el - illatosan, súlytalanul. Nem maradhat más tőle csak négy semmitmondó, jóslásokkal teli könyv... A főhős végső bújában elhatározza, hogy eladja a könyveket. Így ismerkedik meg Joe Selfridge-zsel, egy híres bűvésszel, akitől megtudja, hogy Olga már régen meghalt, s Selfridge volt, aki őt eltemette. A közös szerelem a titokzatos bűvész nagy tettre sarkallja: elhatározza, hogy hősünket kiemeli nyomorából, megszerzi számára feleségül egy milliomosnak a lányát. Elindulnak Bécsbe, szerencsét próbálni. Velük megy azonban a bűvész szeretője is, ki nem más, mint Olga húga. S a lány tervük megbuktatója, mindkettőjük végzete lesz... A főhős izgalmas, érdekes önvallomásban ezt a tragédiát meséli el."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!