SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A Crackshaw-hagyaték

: A Crackshaw-hagyaték

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Múlt és Jövő Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

448 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963917114x

tartalom:

"Kreksó (Crackshaw) Mihály, foglalkozását tekintve egyetemi tanár, kétgyermekes családapaként egy 52 négyzetméteres belbudai paradicsomban lakik, és válságban van. Mély, megoldhatatlan életválságban. Mert (?) nem történik - nem történhet vele semmi. A regényidő mintegy két évre terjed ki, ezen idő alatt pedig hihetetlen mennyiségű dolog „történik”. Tizenöt éve húzódó perét apja és nővérei ellenében megnyeri, és anyai örökségének millióiból házat épít. Becsületes és becstelen vállalkozókkal tárgyal, anyagot szerez be, „rendőrségi” ügybe keveredik, munkásai kis híján meghalnak, Bécsbe megy, hogy kivitelezőjével feketézzen egy „kicsit”, nem „kicsit” elbukik, de végül győz... Mellesleg az ország rendszert vált... Mellesleg Kreksó rájön, nemcsak intellektuális, de érzéki lény is... Mellesleg - most, hogy kapott „lehetőséget” - ráébred: ő az élettől valami egészen mást vár, s abban, hogy azt a mást megszerezze, saját magán kívül a világon senkire sem számíthat."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!