SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A feleségem beszéli

: A feleségem beszéli

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Noran Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

77 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639042224

tartalom:

Karinthy Frigyes, századunk egyik legkiemelkedőbb magyar humoristája, 1917-18-ban 54 kismonológot adott közre A feleségem beszéli címmel, mindezek a mai napig egyetlen kötetében sem kaptak helyet. A háborús évek tragikomikus krónikáját egy háziasszony meséli el - egy ügyeskedő, kissé szószátyár és tudálékos, de aranyszívű asszony, aki élni akar és szépnek és kívánatosnak látsznai az ezerszázalékos infláció, a feketézés, a háborús veszteséglisták, a hadirokkant jótékonysági esetek és a növekvő elégedetlenség dorbézoló és nyomorgó Budapestjén. Kötetünk tartalmaz néhány ritkán látható, Judit Etelt ábrázoló fényképet és Karinthy Frigyes Emlék című gyönyörű írását, amit a tragikus hirtelenséggel, fiatalon elhunyt felesége nekrológjaként is olvashatunk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!