SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A gépfegyver szálkeresztje

: A gépfegyver szálkeresztje

Kiadás:

h. n., 1991

Kiadó:

Holnap Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633450527

tartalom:

Kedves Olvasó, ha e novellák szálkeresztjébe pillantasz, egy férfit látsz, amint az egyre pontosabb lövések elől menekül. A férfi az írások főhőse, az esélytelen ember. Küzdelmében a saját életedet is felismerheted. Ő az, de te is lehetnél, aki a völgyön átívelő hídon megszabadul üldözőitől, aki a hivatalok útvesztőiben bolyong, hogy számtalan megaláztatást elszenvedve szerezze meg a szükséges engedélyeket, hozzájárulásokat, okiratokat, aki állandóan viaskodik önmagával, hogy kitörhessen az én fogságából, aki örökké kétségek között őrlődik: vajon van-e tehetsége egy-egy feladat elvégzésére. Az esélytelen ember lehetsz te is vagy bárki, a cél mindig ugyanaz: legyőzni az esélytelenséget. De miképpen lehetséges ez? - kérdezi ember és helyzet konfliktusa, s emberi sorsok példáival válaszolnak a novellák. Kedves Olvasó, ha belemerülsz a különös szerkezetű, lendületes szövegekbe, egy elsőkötetes, mégsem ismeretlen írót szerethetsz meg. Ungváry Rudolf írásait antológiák, folyóiratok lapjain évtizedek óta megtalálni. Úgy vált a kortárs magyar próza jelentékeny személyiségévé, hogy önálló kötete eddig még nem jelent meg. A gépfegyver szálkeresztje harminc év terméséből ad élvezetes, szemléletes válogatást.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!