SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A gyerekek kétszer születnek

: A gyerekek kétszer születnek

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sirály Könyvek

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Mi a baj Zsolttal? "...kiabál, robbant, ráncigálja az emberek ruháját: figyeljetek, öregek és kiskrapekok! Itt látható Kerekes Zsolti, az érdekes fiú, aki belebrekeg a tanár szövegébe, aki átveri a bámész ürgéket, akinek szeme se rebben, ha megbuktatják, aki higanyt hord a zsebében, és szétgurítja a százezer higanycseppet ott, ahol kedve tartja... Igen, de végül egyedül marad a higanycseppekkel, elfelejtik őt higannyal együtt, a cseppek szétgurulnak, elvesztik ragyogásukat, színtelen, poros, piszkos kis golyók..." Ezt kérdi Kerekes Zsolt, a regény tizenhárom éves hőse, akinek minden lehetősége megvan az értelmes életre, mégis olyan mélypontra jut, mintha egy bombatölcsér fenekén lapulna. Segíthet-e valaki Zsolton? Vagy önerejéből kell a felszínre vergődnie? Somogyi Tóth Sándor izgalmas regénye - amely a kitűnő író első ifjúsági írása - Kerekes Zsolt második megszületésének történetével ezekre a kérdésekre ad megrendítően őszinte választ.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!