SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A kékszalag hőse

: A kékszalag hőse

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1956

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

442 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Alvinczi Eduárdnak, a kártyaasztal és lóversenypálya fejedelmének, a nagyúrnak ez az utolsó története. A vörös postakocsi és az Őszi utazások a vörös postakocsin című regények álomvilágban úgy érezhettük: éppúgy örök életű, mint a másik Krúdy-hős, Szindbád. Itt azonban, legnagyobb lóverseny diadala után visszavonul vidékre, súlyosan beteg lányával, elszakad a játéktól és a lovaktól: megöregszik. Naiv politikai és nevelési terveket szövöget, s már-már azt gondolnánk, hogy így marad meg emlékezetünkben, visszahúzódva, elfáradtan, mint lánya gondviselője, mikor újra kitör belőle a játékos-vér: újra lovat vesz, s az első versenyen, miközben lova győz, összeesik ültében és meghal. Hozzá s a Krúdy-hősökhöz illő hallálal."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!