SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A kérők; Csalódások

: A kérők; Csalódások

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

129 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631536394

tartalom:

A kérők: Egy idilli, békés, boldog estén Baltafy kapitány nemesi háza kitárja kapuit, mert a Napóleoni háború hőse férjhez akarja adni lányát. Két kérő is jelentkezik! Báró Szélházy és Perföldy ügyész. Baltafy nem tudja, hogy lánya Máli, nevelt fiába, Károlyba szerelmes. Lidi, Károly testvérhúga, cseles összeesküvést sző Ferenccel.***** Csalódások: máig is a legjobb magyar komédiák közé tartozik, még a XX. században is sokat játszották. Lombai inspektor úr sorozatban gyártja házassági terveit. Nevelt lányát, Lidit szeretné összeboronálni a Mokány nevezetű földesúrral, fiát, Eleket, pedig a nem éppen fiatal, de annál vagyonosabb Luca kisasszonnyal. Ezeket a "plánumokat" egy sor új is követi, amelyből a portán megforduló egyetlen szereplő sem maradhat ki.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!