SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A magyar vadkan

: A magyar vadkan

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Magyar Írókamara

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638435089

tartalom:

˝Rendkívüli produkcióóó! A pénztár fölött plakát hirdeti, hogy naponta új műsorral lép fel a népszerű Bohócmester. Az Aréna hatalmas. Elfér benne az óriás-porond, ahol a Kisvilág és a Nagyvilág díszlete váltakozik, a rivalda fényei pásztázzák a játékteret, a tekinteteket a színpadra fókuszolják, ahol a sziporkázó esemény percekbe tömörítve zajlik. A műsor? Az Artista soha meg nem unható fordulatokkal cserélgeti a témát, a díszletet, a jelmezt. Hol lüszterkabátot, hol kaftánt vesz-magára, mint Macera Mór, az öregedő óbudai Vendéglős. Máskor - a Levelek Mandzsúriába írójaként - égi magasban röpködve társul hívja megdicsőült artista partnerét, aztán Jezovics köntösében drótkötélen egyensúlyoz, trapézon leng a háló nélküli térben. A hipnotizőr Mester csukott szemmel lő, és célba talál. Feje bekötve fekete selyemkendővel, céloz a dobozból kiszalajtott egérre, patkányra, menyétre, zsákból kiugratott nyuszira; háttal, tükörből (hogyan csinálja?) irányítja a puskacsövet a Vadkanra, nem téveszt. Hamarosan kiderül, hogy a töltet nem pusztító robbanóanyag, hanem vegyelemzett keveréke a savany-édes humornak, csípős viszketőpornak és a mart felület fájdalmát enyhítő megértésnek. Az ˝áldozatok˝ a produkció alatt élesen megmutatkoznak, feltárulkoznak, aztán eltűnnek, és a Nézőtér, a közönség emléket, figyelmeztetést, üzenetet kap.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!