SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A megkoszorúzott

: A megkoszorúzott

Kiadás:

Bukarest, 1982

Kiadó:

Kriterion Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Kocsis István azok közé a színpadi szerzők közé tartozik, akik nem kedvelik különösebben a látványos, hangzatos produkciókat. Nem a külső, hanem mindig a belső drámák érdeklik, az emberben szunnyadó ellentétes, különféle erők és indulatok súrlódása, összecsapása, kitörése. Azok a belső, de a színpadon szükségszerűen külsővé nyilvánuló drámák, amelyek tetteinket, világunkhoz és embertársainkhoz való viszonyunkat alapvetően meghatározzák. Új drámakötete is ezt az érdeklődését, elszánt törekvését példázza, egymással szembesülő vagy éppenséggel önmaguk ítélőszéke elő járuló szereplői mindig saját magukról, belső konfliktusaikról vallanak - szavakban, tettekben, ahogy azt a színpad törvényei megkövetelik."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

450 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!