SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A megmérgezett folyó

: A megmérgezett folyó

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Accordia

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Élő Környezet

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639242586

tartalom:

˝Egy csendes Tisza menti falu - költői nevén: Folyóvár - élete egyik napról a másikra felbolydul, mikor óriási mennyiségű méreg kerül a folyóba. A katasztrófa után természeti csapásként jön az árvíz. A falu lakói számára a nemes hagyományok, valamint az anyagi és szellemi gazdagságot biztosító szépséges folyó jelentik azt a természetes életteret, amelyben sorsuk kiteljesedhet. A fenyegetettségben az emberi összefogás szép, modellértékű példái mellett természetesen az emberi gyarlóságból adódó széthúzások is megelevenednek Gera Pál mély empátiával, komoly emberi, írói elkötelezettséggel megkomponált, mélyenszántó, ugyanakkor kifejezetten olvasmányos regényében. Gera Pál újabb könyve maradandó irodalmi szociográfia egyben, virtuóz módon ívelő parabolája a természeti, emberi drámákból fölcsillámló erénynek, reménynek.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!