SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A megszállott

: A megszállott

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Népszava Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Életrajz Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633220033

tartalom:

Kriston Béla Miskolcon született. 1947 óta dolgozik a diósgyőri kohászatban tervezői, 1984-től gyártörténészi státuszban. A vasgyár alapításának története, Fazola Henrik élete évtizedek óta foglalkoztatta. Fazola Henrik halálának 200. évfordulója tiszteletére írta meg első színpadi művét, melyet A MEGSZÁLLOTT címen 1979-ben a Miskolci Nemzeti Színház mutatott be. Az előadásról rádió felvétel is készült, melyet a Magyar Rádió későbbi időpontban sugárzott. A színpadi siker után 1983-ban jelent meg a NÉPSZAVA kiadásában, ugyancsak A MEGSZÁLLOTT címen Fazola Henrik munkásságának regényváltozata. A KÜLDETÉS­ben a szerző, Fazola Henrik fiának, Fazola Frigyesnek kalandos-regényes életútját írta meg, míg a MEGSZÁLLOTTBAN édesapja munkássága kerül bemutatásra.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!