ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A Skorpió jegyében

: A Skorpió jegyében

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

91 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A bátyám három hónapos korában meghalt, mert a háború dúlta országban nem volt az a gyógyszer, amivel megmenthették volna. Édesanyám fogyott, egyre fogyott; hetek alatt önmaga árnyéka lett. Akkor egy orvos azt mondta apámnak: „Fel kell ébreszteni az anyai ösztönt!” 1946. november 3-án születtem, abban a házban, ahol ma is lakom. Kemény férfiak közt nevelkedtem, akikben tartás volt, erő, küzdeni az élet végső pillanatáig. A születésemkor öntudatlanul átélt „első teremtő pillanatom”, mikor is részese voltam anyám feltámadásának, meghatározza utamat. Erre az útra holt bátyámat is magammal viszem. A z apámtól vérembe oltott „nem megadás akarata” és minden kényszerítő feltámadás a tenger közepén hajózva, munkában – életem napi próbája. De legnagyobb próba: maga a vers!"

leírás:

Dedikált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!