SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A szerző szeretné, ha a pofa feje és a csomó emlékeztetne egymásra. Hat dráma

: A szerző szeretné, ha a pofa feje és a csomó emlékeztetne egymásra. Hat dráma

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Pátria Könyvek

Kategóriák:

Magyar irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9637539204x

tartalom:

˝Kilenc dráma című könyvemet 1988-ban adta ki a Szépirodalmi Könyvkiadó. A kötet olyan darabokat is tartalmazott, amelyek már évtizedek óta fiókomban időztek, de jónéhány színpadi munkám közléséről akkor még le kellett mondanom. Ezt pótlom most, és a pótlást pótlólag két újabb egyfelvonásossal toldom meg. Hadd biggyesszek könyvemhez két használati utasítást a fogyasztók számára. Először is: ne keressenek benne problémáikhoz megoldási javaslatokat. Célom az engem érdeklő dilemmák és válaszutak ábrázolása volt, éles konfliktus-helyzetben, hogy ne lehessen elhárítani őket. Eközben azonban nem tettem kísérletet arra, hogy az olvasókat és nézőket megfosszam választási szabadságuktól. Másodszor is: szeretném, ha elfogadnák, hogy az ember életét döntően meghatározó szenvedélyek közt helyet kaphat a gondolkodás szenvedélye is. Örömmel jelenthetem, hogy ismertem és ismerek olyan embereket, akiket vitathatatlanul jellemez ez a megállapítás. És ha ezt még a színikritikusok sem vitatnák, akkor jónéhány csacsiságtól mentesülne az általuk használt papír.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!